Verberg deze melding

Wij gebruiken cookies om het winkelen bij Brandzaak gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.

 
 

OP WERKDAGEN EN ZONDAG VOOR 15:00 UUR BESTELD, VOLGENDE DAG IN HUIS.

0 items / bedrag € 0,00

Koffiebonen

Verse koffiebonen kopen

Elke werkdag en zondag om 15:00 gaat onze brander aan. Bestel je op werkdagen en zondag vóór 15:00 dan worden je koffiebonen na 15:00 gebrand, gewogen, verpakt en later op de avond opgestuurd met PostNL zodat je de volgende dag verse koffie in huis hebt, zelfs op zaterdag. De branddatum vermelden wij op de verpakking, lees hier alles over versheid.

Single Origins

Specialty Blends

Koffiebonen kopen, direct uit koffiebranderij

De koffiebonen zijn ambachtelijk gebrand in onze eigen koffiebranderij in Rotterdam. Door de slow roast methode krijgen de 100% Arabica koffiebonen een natuurlijke smaak en worden aroma’s in koffiebonen maximaal benut. Wij gebruiken geen toevoegingen of smaakversterkers. Alles is puur natuur en dat maakt onze koffiebonen een gezonde keuze.
 

Gewoon zuivere koffie

Wij vinden dat jij als consument het recht hebt om te weten wat je drinkt. Bij ons volstaat een slogan ''100% Arabica'' niet. Wij maken er een sport van om nog veel meer informatie over onze koffiebonen met je te delen. Daarom zijn al onze koffiebonen traceerbaar, dat betekent dat wij gedetailleerde informatie hebben over de herkomst en plantage van de ongebrande koffiebonen. We weten op welke hoogte onze koffiebonen groeien en hoeveel regenval er is geweest. Daarnaast beschikken we over sociaal-culturele informatie in het gebied, zoals de leefomstandigheden van de koffieboeren en de lokale bevolking. Wij vinden het belangrijk dat de koffieboeren eerlijk worden beloond.
 

Verse koffiebonen bestellen

Versheid is onze belangrijkste speerpunt. Onder verse koffiebonen verstaan wij koffiebonen die tot 8 weken geleden zijn gebrand. De koffie die je bij ons bestelt is meestal op de dag van verzenden gebrand. Dit kunnen wij garanderen omdat wij elke werkdag en zondag om 15:00 uur branden. Je bestelt direct uit de koffiebranderij. We branden, verpakken en sturen het dan zo snel mogelijk naar je op. Zodat jij kunt proeven wat het is om echte verse koffie te drinken. Lees hier alles over versheid.
 

Geschikt voor alle zetmethodes

Koffiebonen in ons assortiment zijn geschikt voor alle zetmethodes. Je kunt het dus o.a. gebruiken voor je volautomatische espressomachine, semi-automatische espressomachine of voor je filterkoffiemachine. Onze koffiebonen worden altijd als hele bonen geleverd. Want het malen van de koffiebonen zorgt voor een snelle aroma verlies, dat is zonde. 
 

Koffiebonen kopen

Online koffiebonen bestellen is makkelijk, maak eerst hierboven je keuze voor je favoriete smaakje. Je kunt kiezen voor 500 of 1000 grams verpakking. Verzending is gratis vanaf 35 euro en betalen kan o.a. met iDEAL, PayPal of Credit card.