Verberg deze melding

Wij gebruiken cookies om het winkelen bij Brandzaak gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.

 
 

OP WERKDAGEN EN ZONDAG VOOR 15:00 UUR BESTELD, VOLGENDE DAG IN HUIS.

0 items / bedrag € 0,00

Koffiebranderij Rotterdam

De koffiebranderij is het hart van Brandzaak

Koffiebonen die je bij ons bestelt komen direct uit eigen koffiebranderij in Rotterdam. Koffie is onze passie. Juist daarom hebben wij heel het proces van boon tot kopje in eigen beheer.  

Inkoop

We kopen onze ongebrande koffiebonen zorgvuldig in. Dit neemt vaak wat tijd in beslag, want we laten niets aan toeval over. Het draait namelijk niet alleen om smaak en aroma, het gaat om de totale koffiebeleving. Denk bijvoorbeeld ook aan zaken als; de kwaliteit van de bonen, een eerlijke beloning voor de koffieboeren en de investeringen die worden gedaan in de gebieden waar de koffiebonen vandaan komen zoals scholingen en schoon drinkwater.

Voor wij onze koffiebonen aanbieden op onze website hebben wij de koffiebonen uitvoerig beoordeeld door middel van cupping en het toepassen van verschillende zetmethoden. Pas als we er helemaal achter staan stellen wij de koffiebonen beschikbaar voor jou. Wij werken enkel met de allerlaatste oogsten.

Branden

Het branden van de koffiebonen gebeurt in de koffiebranderij. Dit is het hart van Brandzaak, hier creëren wij de karakteristieke en ambachtelijke smaak van Brandzaak koffie. Wij zijn fan van puur, dus toevoegingen en smaakversterkers gebruiken wij niet. Hoewel er veel gradaties zijn van koffiebranden vallen vrijwel al onze brandingen binnen de gradatie van ‘’medium roast’’. We zoeken de piek op in smaak en aroma en houden dat vast.

Verkoop

Via onze website is het mogelijk om koffiebonen te bestellen uit onze koffiebranderij. De koffieverpakking die wij gebruiken beschikken over een ventiel. Dit zorgt ervoor dat de lucht in de verpakking wel naar buiten kan maar niet naar binnen. Zo blijft je koffie namelijk vers. De branddatum van de koffiebonen staat op de verpakking en dat is uniek. Wij verzenden je bestelling helemaal gratis vanaf € 35,00.

Bestellen is eenvoudig; kies je koffiebonen, bepaal het gewicht en betaal veilig met een van onze uitgebreide betaalopties. Wij sturen de bestelling direct vanuit de koffiebranderij op zodat jij kunt proeven wat het is om echte verse koffie te drinken.

Begin met het bestellen van verse koffie