Jarig Brandzaak (2) trakteert klanten op flinke korting 28 mrt. 2016 12:55:04

brandzaak_2jaarHoge kwaliteit koffiebonen voor een scherpe prijs. Dat hadden de broers Bingul voor ogen, toen zij twee jaar geleden hun Brandzaak startten. Al snel is een webshop (www.brandzaak.nl) een feit, waar hun klanten terecht kunnen voor de meest uiteenlopende smaken koffiebonen voor het dagelijkse ‘bakkie pleur’. Onlangs mocht Brandzaak zijn tweede verjaardag vieren en wie jarig is, die trakteert!

Hoe het allemaal begon? Sefa begon zich al op jonge leeftijd te interesseren voor koffie. Die interesse deelde hij met zijn oudere broer Harun, die hij onmiddellijk aanstak met zijn ‘koffievirus’. Het enthousiasme dat ontstond wilden zij niets liever dan delen met de rest van het land. En hoe! “Met een eigen koffiemerk uiteraard!”, zegt Harun over die tijd. Na een reeks voorbereidingen is het dan eindelijk zo ver: Brandzaak is een feit.

Tevreden klanten

Twee jaar later is de passie voor koffie nog lang niet verdwenen. De mannen blikken terug op een leuke, maar spannende periode, waarin veel is veranderd. De boodschap blijft nog altijd hetzelfde: “Doe waar je je lekker bij voelt, dan komt het goed”, aldus Sefa.

Deze positieve instelling dragen zij zeker over op hun klanten. Sinds kort kunnen hun klanten een beoordeling invullen op de website, waarin zij Brandzaak van een cijfer en feedback kunnen voorzien. Hieruit kwam een welverdiende 9,3 uit, waar de broers ontzettend trots op zijn. “Fantastisch uiteraard”, zeggen beiden hierover, “Het geeft aan dat we op de juiste weg zijn en dat het alleen maar beter kan worden.”

Korting

De broers Bingul zijn het er unaniem over eens: wie jarig is trakteert! Via de webshop van Brandzaak krijgen alle klanten 10% korting op hun bestelling vanaf vandaag en heel de maand april. Dit doen ze met de kortingscode ‘HOERA’. Voor de klanten van het eerste uur hebben ze een special treatment, zij worden exclusief per email geïnformeerd. ‘Onze vaste klanten hebben ervoor gezorgd dat Brandzaak zo heeft kunnen groeien. Daarom willen wij hen ook eens extra in de watten leggen’, verklaart Harun.

Vul je kortingscode bij je bestelling in codeveld op www.brandzaak.nl.

Terug naar het overzicht