Verberg deze melding

Wij gebruiken cookies om het winkelen bij Brandzaak gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.

 
 

OP WERKDAGEN EN ZONDAG VOOR 15:00 UUR BESTELD, VOLGENDE DAG IN HUIS.

0 items / bedrag € 0,00

NIEUWS

De laatste ontwikkelingen voor bij de koffie

De zuiverste koffie haal je bij de koffieboer zelf. 14 jan. 2019 09:16:35 |

logo abumelleLokale branderijen voor specialty coffees zijn in opkomst. Ze leveren de klant behalve koffie van hoge kwaliteit ook het verhaal erachter. Dat gaat voorbij fairtrade, naar vrienden worden met de boeren. ‘Ik word daar blij van.’

Lees meer
Media
Ouderwets lekkere koffie in een nieuw jasje! 13 okt. 2017 13:56:19 |

foodblog bonapetitIk drink heel graag een kop koffie, maar de ene koffie is de andere niet. Vroeger toen ik klein was, weet ik nog dat mijn moeder de koffie maalde en vers opschudde. 

Lees meer
Media
De wereldkoffie van Brandzaak: Bakkie koffie? Brandzaak! 12 sep. 2017 11:15:51 |

Just for koks logoKoffie! Dat is vaak het eerste wat er geroepen wordt na een ‘goedemorgen.’ Op het werk, thuis, visite, de klusjesmannen, iedereen neemt een bakkie. Daarom vindt JFK het erg leuk om zo nu en dan eens leuke, speciale, maar vooral lekkere koffie te drinken. 

Lees meer
Media
Getest: Costa Rica koffiebonen door koffiekenner Norman Mazel 23 jul. 2016 10:15:15 |

roastNorman Mazel is koffieliefhebber in de meest ruime zin des woords. Voor Roast schrijft hij maandelijks een blog over zijn koffieproef-ervaringen. Deze maand heeft Norman geschreven over o.a. zijn ervaring met de Brandzaak Costa Rica koffiebonen.

Lees meer
Media
Koffie van Brandzaak is een smaaksensatie! 28 apr. 2014 21:01:00 |

algemeen_dagblad_logoRotterdam is een koffiemerk rijker: Brandzaak. De bonen worden gebrand door Rotterdammer Sefa Bingul (22). Samen met zijn broer heeft hij een eigen branderij in Rotterdam. ‘We waren nooit tevreden over de koffie die we dronken, daarom zijn we onze eigen koffie gaan maken.’

Lees meer
Media
Brandzaak meldt zich aan het koffiefront 13 apr. 2014 12:05:44 |

logo_de_buik_van_rotterdamHet is ook een mooi verhaal: grote broer leert klein broertje koffiedrinken en samen gaan ze door heel Nederland op zoek naar lekkere bakkies. 

Lees meer
Media
‘Brandzaak’: Koffie, zoals we het (n)ooit zagen. 1 apr. 2014 12:28:03 |

logo_fab_magazineSefa is een vroege voorloper als koffiesommelier en zijn klanten zijn echte koffiekenners, die hun zwarte goud zorgvuldig selecteren.

Lees meer
Media
Je bent jong en opent een...koffiebranderij! 26 mrt. 2014 16:17:14 |

funx_radio_logoDe broers Sefa Bingul en Harun Bingul zijn zo gefascineerd door koffie, dat ze nu zelfs een eigen koffiebranderij hebben opgestart.

Lees meer
Media

Shown 1 - 8 from 9