Verberg deze melding

Wij gebruiken cookies om het winkelen bij Brandzaak gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.

 
 

OP WERKDAGEN EN ZONDAG VOOR 15:00 UUR BESTELD, VOLGENDE DAG IN HUIS.

0 items / bedrag € 0,00

NIEUWS

De laatste ontwikkelingen voor bij de koffie

Volautomaat: tips en tricks bij het koffiezetten met een volautomaat 4 feb. 2017 15:31:37 |

volautomaat_tipsJe hebt verse koffiebonen bij Brandzaak gekocht en je wilt het maximale uit je koffie halen, maar hoe doe je dat? In dit artikel leggen wij je uit waar je op moet letten bij het zetten van koffie met een volautomatische espressomachine. We zoomen in op de belangrijkste punten. 

Lees meer
Zetmethodes
Filterapparaat: tips en tricks bij het koffiezetten met een filterapparaat 4 feb. 2017 15:31:23 |

filterapparaat_tipsJe hebt verse koffiebonen bij Brandzaak gekocht en je wilt het maximale uit je koffie halen, maar hoe doe je dat? In dit artikel leggen wij je uit waar je op moet letten bij het zetten van koffie met een filterapparaat. We zoomen in op de belangrijkste punten. 

Lees meer
Zetmethodes
Semi-automaat: tips en tricks bij het koffiezetten met een semi-automaat 4 feb. 2017 15:30:38 |

semi-automaat_tipsJe hebt verse koffiebonen bij Brandzaak gekocht en je wilt het maximale uit je koffie halen, maar hoe doe je dat? In dit artikel leggen wij je uit waar je op moet letten bij het zetten van koffie met een semi-automatische espressomachine. We zoomen in op de belangrijkste punten. 

Lees meer
Zetmethodes
AeroPress: tips en tricks bij het koffiezetten met een AeroPress 4 feb. 2017 15:20:05 |

aeropress_tipsJe hebt verse koffiebonen bij Brandzaak gekocht en je wilt het maximale uit je koffie halen, maar hoe doe je dat? In dit artikel leggen wij je uit waar je op moet letten bij het zetten van koffie met een AeroPress. We zoomen in op de belangrijkste punten. 

Lees meer
Zetmethodes
CHEMEX: tips en tricks bij het koffiezetten met een CHEMEX 4 feb. 2017 15:15:23 |

chemex_tipsJe hebt verse koffiebonen bij Brandzaak gekocht en je wilt het maximale uit je koffie halen, maar hoe doe je dat? In dit artikel leggen wij je uit waar je op moet letten bij het zetten van koffie met een CHEMEX. We zoomen in op de belangrijkste punten. 

Lees meer
Zetmethodes
French Press: tips en tricks bij het koffiezetten met een French Press 4 feb. 2017 15:14:06 |

frenchpress_tipsJe hebt verse koffiebonen bij Brandzaak gekocht en je wilt het maximale uit je koffie halen, maar hoe doe je dat? In dit artikel leggen wij je uit waar je op moet letten bij het zetten van koffie met een French Press. We zoomen in op de belangrijkste punten. 

Lees meer
Zetmethodes
Pour Over: tips en tricks bij het koffiezetten met een Pour Over methode 4 feb. 2017 15:00:14 |

pourover_tipsJe hebt verse koffiebonen bij Brandzaak gekocht en je wilt het maximale uit je koffie halen, maar hoe doe je dat? In dit artikel leggen wij je uit waar je op moet letten bij het zetten van koffie met een Pour Over zetmethode. We zoomen in op de belangrijkste punten. 

Lees meer
Zetmethodes

Shown 7 products