Vacature

Productiemedewerk(st)er Brielle, Vierpolders

Vacature

Kom jij ons team versterken? Wij zoeken namelijk nog een productiemedewerk(st)er die het in de eerste plaats leuk vindt om met ons aan het groeiende succes van Brandzaak te bouwen.

Je werkt in een klein team dat perfect op elkaar is ingespeeld. Zie je het al voor je? Beneden staat de karakteristieke brander lekker te draaien terwijl links van je al de eerste zakjes Brasil Yellow Bourbon zijn gevuld met knetterverse koffie. Klaar om ingepakt én verstuurd te worden naar liefhebbers van het zwarte goud.

Wat we van je verwachten

Je bent enthousiast en flexibel. Heb je geen ervaring in productiewerk? Geen probleem! Je hebt het binnen no-time onder de knie. Je werkzaamheden zijn voornamelijk het machinaal vullen van de koffie en het inpakken ervan. Je werkdagen zijn maandag, woensdag, vrijdag en zondag van 13:00 tot 18:00. In totaal dus 4 dagen en 20 uur per week.

Wat we je bieden

Een leuke en moderne werkomgeving waar tijd is voor een lolletje en een praatje. De arbeidsvoorwaarden zijn meer dan marktconform, daar hoef je je echt geen zorgen om te maken.

En, zie je jezelf al werken?

Mooi, email dan je CV met een korte motivatie naar harun@brandzaak.nl. Heb je vragen? Dan kan je Harun bereiken op: 0655124623.