Vacature

Productiemedewerk(st)er Brielle

Vacature

Kom jij ons team versterken? Wij zoeken namelijk nog een productiemedewerk(st)er die het in de eerste plaats leuk vindt om met ons aan het groeiende succes van Brandzaak te bouwen.

Je werkt in een klein team dat perfect op elkaar is ingespeeld. Zie je het al voor je? Achter je staat de karakteristieke brander lekker te draaien terwijl links van je al de eerste zakjes Brasil Yellow Bourbon zijn gevuld met knetterverse koffie. Klaar om ingepakt én verstuurd te worden naar liefhebbers van het zwarte goud.

Wat we van je verwachten

Je bent enthousiast en flexibel. Heb je geen ervaring in productiewerk? Geen probleem! Je hebt het binnen no-time onder de knie. Je werkzaamheden zijn voornamelijk het machinaal vullen van de koffie en het inpakken ervan. Je werkt 4 vaste dagen in de week van 14:00 tot 18:00. We weten dat we het niet van je mogen verwachten, maar het zou mooi zijn als je op z’n minst een klein beetje van koffie houdt :-)

Wat we je bieden

Een leuke werkomgeving waar tijd is voor een lolletje en een praatje. De arbeidsvoorwaarden zijn meer dan marktconform, daar hoef je je echt geen zorgen om te maken.

En, zie je jezelf al werken?

Mooi, email dan je CV met een korte motivatie naar harun@brandzaak.nl. Heb je vragen? Dan kan je Harun bereiken op: 0655124623.