Verberg deze melding

Wij gebruiken cookies om het winkelen bij Brandzaak gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.

 
 

OP WERKDAGEN EN ZONDAG VOOR 15:00 UUR BESTELD, VOLGENDE DAG IN HUIS.

0 items / bedrag € 0,00

Urnex Dezcal Ontkalker

Houd je koffiemachine in topconditie

dezcal_ontkalker

Maak je keuze

€ 5.90

Urnex Dezcal Ontkalker is ideaal geschikt om koffiezetapparaten en espressomachines te ontkalken. Dezcal is veilig en gemakkelijk te gebruiken, het is net zo simpel als het zetten van een kopje koffie. Dezcal is een op basis van citroenzuur, niet-toxisch, biologisch afbreekbaar en veilige ontkalker die kalk en kalkaanslag afbreekt. 

Voor espressomachines
Gebruik 1 zakje Dezcal (28 gram) voor iedere 500 ml heet water. Roer dan tot het is opgelost. Laat deze oplossing zijn werk doen in de boiler voor 30 minuten. Daarna goed naspoelen.

Voor huishoudelijke espressomachines
Gebruik 1 zakje Dezcal (28 gram) voor iedere liter water. Volg daarna de ontkalkingsinstructies van de fabrikant van je espressomachine. Indien je dit niet hebt zet dan de machine aan en start de brew (koffiezet) cyclus. Laat tevens wat van de oplossing door het stoompijpje stromen.

Reinig alle onderdelen nadat de gehele oplossing is gebruikt en spoel 2x goed na met vers water. Voorkom lekkage van de oplossing op het werkblad. Verwijder eventueel gelekte oplossing direct.

Inhoud: 113 gram (4 zakjes) goed voor 4 beurten
Toepasbaarheid: volautomatische espressomachines, semi-automatische espressomachines, filterapparaten, heetwaterreservoires en waterkokers.

Bekijk ook eens