Werkwijze

Ambachtelijk, maar niet ouderwets.

Werkwijze Brandzaak

Een ambachtelijke koffiebranderij waar je digitaal je bestelling plaatst. Dat klinkt controversieel hè? Wij bewijzen dat ambachtelijkheid hand in hand gaat met nieuwe technologie. Plaats vóór 13:00 online je bestelling. Dan branden en versturen wij diezelfde dag nog jouw koffiebonen. Zo drink jij de volgende dag superverse koffie. Roasting on Demand* noemen wij dat.

De kortste weg naar verse koffie

1. Direct uit de koffiebranderij

Wij hebben onze processen ingericht om jou te voorzien van de meest verse koffiebonen. Wij verzenden koffiebonen die we dezelfde dag branden, wegen en verpakken. Direct uit onze koffiebranderij. Dat noemen wij Roasting on Demand*.

2. PostNL, als de brandweer bij jou thuis

Termen als opslaglocaties en schappen zijn jouw koffiebonen vanaf nu vreemd. Na het branden overhandigen wij jouw koffiebonen meteen aan onze logistieke partner PostNL, om jou de volgende dag blij te maken. Je ontvangt jouw verse koffiebonen op de door jou gewenste dag, tijd en plaats. Bij het plaatsten van je bestelling kun je kiezen uit uitgebreide bezorgopties, incl. 2.600 afhaalpunten!

3. Geniet van versheid

De koffiebonen die je ontvangt, voorzien we van een branddatum. Zo weet je precies hoe vers jouw koffie is en blijft. Verse koffiebonen behouden hun verse smaak tot 8 weken na branddatum. Natuurlijk kun je de koffiebonen na 8 weken nog prima gebruiken. Koffiebonen hebben namelijk een houdbaarheid tot 1 jaar na branddatum. Maar de verse smaak is er vanaf. Meer over versheid vind je op de pagina alles over versheid.

*Roasting on Demand: In de praktijk is het onmogelijk om 100% van de koffiebonen op dezelfde dag te branden en te versturen. Er is altijd een minimaal overschot van de dag ervoor. Het overgrote deel van alle koffiebonen die wij leveren, branden we op de dag van verzenden. Een klein gedeelte van de koffiebonen is mogelijk van de dag ervoor. Voor de kwaliteit maakt het niets uit, koffiebonen zijn namelijk tot 8 weken vers na branddatum.