Door het vuur voor koffie

Versheid staat voorop. Wij staan erachter.

Door het vuur voor koffie

Dagelijks ambachtelijk gebrand

Iedere werkdag en zondag om 13:00 ontvlammen wij onze brander. Bestel je jouw koffiebonen vóór 13:00 uur? Dan branden, wegen, verpakken en verzenden wij jouw koffiebonen diezelfde dag nog. Zo geniet jij thuis de volgende dag van verse koffie.

Wij branden koffie op ambachtelijke wijze volgens de slow roast methode. Door de slow roast methode krijgen de koffiebonen veel langer de tijd om hun karakteristieke smaken te ontwikkelen. In tegenstelling tot het industrieel branden op grote schaal, maken wij bij het koffiebranden op ambachtelijke wijze gebruik van een brander met trommeltechniek, net als vroeger. De bonen worden vervolgens luchtgekoeld, waarna we ze verpakken.

Supervers geleverd

Gemak staat voorop. Ontvang je jouw koffiebonen liever thuis, op het werk óf kies je voor 1 van de 2.600 PostNL afhaalpunten? Het kan allemaal. De koffiebonen die je ontvangt, branden we speciaal voor jou. De branddatum vermelden we op de verpakking. Roasting on Demand noemen wij dat. Het kan in de praktijk toch voorkomen, dat je koffiebonen ontvangt van een dag eerder. Wij houden namelijk altijd wel een klein beetje over van de dag ervoor. Voor de smaak maakt het natuurlijk niets uit. Mócht het een keer gebeuren. Je weet nu waar het aan ligt. Lees hier alles over versheid.

Specialty Coffee kwaliteit

De kwaliteit van onze 100% Arabica koffiebonen wordt internationaal aangeduid met de term Specialty Coffee. Erna Kuntsen gebruikte de term Specialty Coffee als eerste in 1974. De uitleg is simpel: speciale microklimaten brengen koffiebonen voort met unieke smaakeigenschappen. Het terroir waarin de koffieplant verbouwd wordt, zorgt voor deze unieke smaken. Dit fenomeen is het best bekend uit de wijnwereld. Kortom, crème de la crème binnen de Arabica variëteit.

Gratis verzending vanaf € 35,00

De verzendkosten proberen wij zoveel mogelijk zelf voor onze rekening te nemen. Hieronder de tarieven.

Nederland, België, Duitsland.
Verzendkosten: € 3,95

Gratis verzending
NL/BE: vanaf € 35,00

Frankrijk, Luxemburg, Spanje, Portugal, Italië, Zweden.
Vaste verzendkosten: € 9,95

Wij verzenden je pakket met PostNL, incl. een track & trace code. Zo zie jij wanneer de bezorger jouw pakket aflevert.

Klantbeoordeling: 9,5

Tevreden klanten zijn belangrijk voor ons. Wij dagen onszelf uit om steeds te verbeteren. Daarom vragen wij feedback van onze klanten. Wij werken hiervoor met KiyOh, een onafhankelijke review-partij. Wil je weten hoe onze klanten ons beoordelen? Lees hieronder de laatste reviews of bekijk al onze reviews op de website van KiyOh.

rating rating rating rating rating

“Geweldige koffie voor eerlijke prijzen ”

Bart Alberts, Susteren

rating rating rating rating rating

“Goed concept, perfecte kwaliteit ”

Joost, Utrecht

rating rating rating rating rating

“Heerlijke koffie!”

Jan, Genk

rating rating rating rating rating

“Heerlijke koffie”

Arthur, Oldenzaal

rating rating rating rating rating

“Heerlijk, vers, mooie verpakking, snelle levering. ”

Linda Nijsse, Capelle aan den IJssel

Bekijk alle beoordelingen