Verberg deze melding

Wij gebruiken cookies om het winkelen bij Brandzaak gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.

 
 

OP WERKDAGEN EN ZONDAG VOOR 15:00 UUR BESTELD, VOLGENDE DAG IN HUIS.

0 items / bedrag € 0,00

Over ons

Door het vuur voor koffie

Passie is onze drijfveer

 
We zijn een koffiebranderij in hartje Rotterdam die tot stand is gekomen door de passie van twee broers. Als koffiebranderij gaan wij voor de allerhoogste kwaliteit als het gaat om koffie. Pas als wij echt tevreden zijn stellen we onze koffiebonen beschikbaar voor een breder publiek. 

Wij staan erachter

 
Wij zijn twee broers met één missie: jou van dat sublieme kopje koffie voorzien. Het complete proces waaronder inkopen, branden, verpakken en aanbieden hebben wij in eigen beheer en dat willen we graag zo houden. Op die manier proberen we onze passie op elk aspect aan jou over te dragen. Alles voor dé ultieme smaakbeleving. Wij gaan door het vuur voor koffie.

Zo doen wij zaken

 
Wij werken zoveel mogelijk met partijen die maatschappelijk en ecologisch verantwoord zaken doen. Wij vinden het belangrijk om direct zaken te doen met de lokale boeren (direct trade) of met corporaties die opkomen voor de belangen van de boeren. Hiermee proberen wij ons steentje bij te dragen aan eerlijke beloning voor de boeren. 
 


Overzicht van onze verse koffiebonen