Alles over versheid

Meteen en lang genieten.

Alles over versheid

Versheid staat voorop, letterlijk. Op de voorkant van de koffiebonen verpakking lees je namelijk de branddatum af. Zo weet je precies hoe vers jouw koffie is en blijft. Verse koffiebonen behouden hun verse smaak tot 8 weken na branddatum. Natuurlijk kun je de koffiebonen na 8 weken nog prima gebruiken. Koffiebonen hebben namelijk een houdbaarheid tot 1 jaar na branddatum. Maar de verse smaak is er vanaf.

Zo vers, dat jouw bonen onderweg ontgassen!

Verse koffiebonen ontgassen na branding. Dat is een natuurlijk proces. 3 tot 5 dagen na branding zijn de koffiebonen volledig ontgast. Het grootste gedeelte van de ontgassing gebeurt echter binnen 24 uur, als de koffiebonen naar jou onderweg zijn. Je kunt de koffiebonen dus direct bij binnenkomst gebruiken. De smaak van de koffie verbetert een paar dagen na ontvangst nog verder.

Verpakkingen

Onze verpakkingen zijn speciaal vervaardigd voor het verpakken en vers houden van koffiebonen. Bewaar jouw koffiebonen in de originele verpakking op een donkere en koele ruimte op kamertemperatuur. Onze verpakkingen zijn uitgerust met een eenwegventiel en zijn hersluitbaar. Zo blijft jouw koffie tot 8 weken vers.

Meteen en lang genieten.