Media

Brandzaak in de picture.

Eerlijke, heerlijke en écht verse koffie bij jou in huis

Verser dan de koffie van Brandzaak krijg je het niet: de koffiebonen worden pas gebrand als jij bestelt. En dat proef je! Zo haal je kwaliteitskoffie van de hoogste plank naar jouw keuken. Dat wordt allemaal op ambachtelijke wijze gedaan. Gelukkig kun je gewoon anno 2022 digitaal bestellen.

Brandzaak is een koffiebranderij die is opgezet door Sefa en Harun. De broers hebben een passie voor koffie die al vroeg is aangewakkerd. Hun hart voor koffie maakt dat zij zich hard maken om de verse koffie zo snel mogelijk bij jou in huis te krijgen.

brandzaak

Kwaliteitskoffie voor thuis

De koffiebonen worden gebrand op de dag dat je bestelt. Tenminste, als je dat voor 15.00 uur doet. Diezelfde dag nog worden de koffiebonen naar je huis gestuurd. Vanaf 35 euro is dat zelfs gratis. Hoe verser de koffiebonen, hoe meer je geniet van je bak koffie. Wil je weten hoe vers je koffiebonen zijn? De branddatum staat op de verpakking. Wie geen zin heeft om te wachten op de levering, kan zijn of haar bestelling ook de volgende dag gratis bij de branderij in Vierpolders afhalen.

Heb je geen uitgebreide luxe koffiemachine thuis? Dan maal je de koffiebonen eenvoudig met een koffiemolen. Als slow-coffee liefhebber ben je dus ook op de juiste plek bij Brandzaak.

Snelle en verse Brandzaak koffie

Bij Brandzaak staat kwaliteit voorop, maar ook snelheid van levering. De twee gaan dan ook hand in hand: snelle levering betekent verse koffie, dus lekkerdere koffie.

Natuurlijk houdt niet iedereen van een scherpe kop espresso. Daarom zijn er meerdere soorten koffiebonen verkrijgbaar bij Brandzaak. Weet je nog niet zo goed wat je lekker vindt? Kies dan voor de Roasters Pick of Specialty Blends Collection: drie kleinere zakken koffiebonen in plaats van één grotere zak. Wil je alle Single Origins uitproberen? Dat kan met de Single Origins Collection met alle zes Single Origin koffiebonen.

brandzaak

Eerlijke koffie van Brandzaak

Behalve ambachtelijk koffie branden, denkt Brandzaak ook nog aan de oorsprong van de koffiebonen. Op de website van Brandzaak lees je meer over de projecten waar Brandzaak zich mee bezighoudt.

Wil jij morgen nog opstaan met een heerlijk kopje koffie van Brandzaak? Bestel dan nu nog je koffiebonen!

Bron: indebuurt.nl

Terug naar het overzicht