Media

Brandzaak in de picture.

Hier krijg je verse koffie aan huis bezorgd

‘s Ochtends bij het ontbijt, to go tijdens je coffee break of na een goed diner: een kop koffie is voor velen van ons vaste prik in het dagelijks leven. En we kunnen niet zonder. Koffiebranderij Brandzaak weet daar alles van. Om te zorgen dat je niet zonder je bakkie komt te zitten, leveren zij de koffiebonen supervers aan huis. Hoe makkelijk is dat?

Brandzaak

Achter Brandzaak schuilen de broers Sefa en Harun voor wie de fascinatie voor koffie er al lang in zit. Op jonge leeftijd dronken zij hun eerste koffie, waarna er een passie ontstond die alleen maar groeide. Nu, een aantal jaren en met ervaringen als barista en nationaal trainer van Douwe Egberts later, ontwikkelen ze onder de naam Brandzaak een breed assortiment aan ambachtelijke en vers gebrande koffiebonen.

Ambachtelijk

Het klinkt wat tegenstrijdig; een ambachtelijke koffiebranderij waar je digitaal je bestellingen plaatst. Toch laat het koffiemerk zien dat ambachtelijkheid en nieuwe technologie gemakkelijk door één deur kunnen. Wanneer je namelijk voor 15:00 een bestelling plaatst, worden je koffiebonen diezelfde dag nog gebrand en opgestuurd. De volgende dag heb je dus een vers kopje koffie voor je neus. De koffie die je ontvangt, is altijd voorzien van een branddatum, zo weet je precies hoe vers je koffiebonen zijn - en blijven!

Sterk of zacht

Niet iedereen is even fan van een sterke kop koffie en daar is bij Brandzaak aan gedacht. Met een breed assortiment aan koffiebonen (inclusief decaf), zit er hoogstwaarschijnlijk wel een soort bij dat aan je smaakprofiel voldoet. Ben je nog zoekende naar je voorkeuren? Ga dan voor de Single Origins Collection of de Roasters Pick. Je ontvangt dan drie kleinere zakjes met verschillende soorten bonen.

Bron: fashionchick.nl

Terug naar het overzicht