Nieuws

De laatste ontwikkelingen voor bij de koffie.

Drie manieren waarop koffie je mooier kan maken

Het zwarte goud is niet alleen goed om je 's ochtends een oppepper te geven, je kan koffiebonen ook gebruiken in de badkamer om je looks een boost te geven.

koffie kan mooier maken

Gezicht

Koffie bevat veel antioxidanten die het verouderingsproces kunnen omkeren door toxines te elimineren en te beschermen tegen vrije radicale,. Deze stoffen vind je vervuilde lucht en sigarettenrook. Meng twee eetlepels vers gemalen koffie met evenveel cacaopoeder, drie eetlepels volle melk en een lepel honing. Breng een lichte laag van dit mengsel op je gezicht aan. Laat het ongeveer 15 minuten inwerken en verwijder dan met een warm washandje.

Haar

Koffie maakt je haar niet alleen zijdezacht. Wanneer je dit in je hoofdhuid masseert, stimuleert de koffie de haarfollikels om harder te werken. Hierdoor gaan je lokken sneller groeien. Zet een potje sterke koffie en voeg hier een half kopje water aan toe. Laat het mengsel afkoelen tot het lauw is. Neem dit drankje mee onder de douche en breng dit aan op je lokken. Zet dan een douchekapje op. Na 20 minuten mag je het uitwassen met warm water.

Huid

Waarschijnlijk heb je het zelf al ervaren, maar koffie werkt als een diureticum. Dus als je het op je huid aanbrengt, kunnen de koffiebonen vocht uit de vetcellen trekken. Hierdoor krimpen ze in volume en valt cellulite minder op. Meng een kopje gemalen koffie met een half kopje witte of bruine suiker en een kopje kokosolie. Was eerst je lichaam, masseer dan gedurende enkele minuten de probleemgebieden met de scrub en spoel met warm water.

Bron: goedgevoel.be

Terug naar het overzicht