Nieuws

De laatste ontwikkelingen voor bij de koffie.

Zeven tekenen dat je koffie nodig hebt om wakker te worden

Sommige mensen hebben een frisse douche of een uurtje cardio nodig om écht wakker te worden. Anderen zijn dan weer van mening dat er niets zo goed smaakt als een kopje koffie op een nuchtere maag. We sommen zeven tekenen op dat je ‘s morgens niet zonder dit zwarte goedje kunt.

Zeven tekenen dat je koffie nodig hebt om wakker te worden

1. Pas vanaf de eerste slok van je favoriete drankje, heb je het gevoel dat je echt ontwaakt. Zonder de magische werking van cafeïne heb je het gevoel dat je alles in een waas beleefd.

2. Na de eerste kop koffie heb je er nog een tweede nodig. Anders bestaat de kans dat je toch nog opnieuw indommelt.

3. Is koffie een superfood of een ongezonde gewoonte? Het is een ietwat controversiële discussie, maar beetje bij beetje wint de duistere substantie aan terrein bij medische experts. Jij bent er alvast rats overtuigd van de gezondheidsvoordelen.

4. Koffie, al dan niet in combinatie met een aspirine, is volgens jou het beste middeltje tegen een kater.

5. Wakker worden met koffie is niet alleen een routine, het is ook de voornaamste reden waarom je uit bed komt.

6. Nippen van je koffie is het perfecte excuus om ‘s morgens vroeg mensen te mijden. Al drinkend kan je immers moeilijk een praatje slaan.

7. Je voelt je pas op je gemak als je zenuwen en spieren voldoende gevoed worden door het zwarte goud. Trillende handen en een snellere hartslag verwelkom je met open armen.

Bron: nl.metrotime.be

Terug naar het overzicht