Nieuws

De laatste ontwikkelingen voor bij de koffie.

Special: koffiebranderij Brandzaak en bierbrouwer ROTT.Brouwers slaan handen ineen!

Stop de koffiebranders van Brandzaak en de bierbrouwers van ROTT.Brouwers in een kamer en er ontstaat chemistry, in het ruimste zin van het woord. De Rotterdamse samenwerking heeft geresulteerd in de ROTT.Ontbijt, een koffiestout. Bier met een smaakje, en wat voor één.

ROTT.ontbijt-Brandzaak

De brouwers van ROTT.Brouwers liepen langer met het idee om een smaakexplosie te vangen in hun ROTT.Fles. Iets met bier én koffie. Veel gesprekken zijn daarvoor niet nodig, de juiste bonen worden geselecteerd door Brandzaak om niet alleen een koffiesmaak te geven aan het bier maar om tegelijkertijd een extra dimensie toe te voegen aan de smaakbeleving.

Rotterdammers onder elkaar

Niet lullen maar poetsen is het veelgehoorde credo. Zo geschiedde, het idee tot product laat niet lang op zich wachten. Na een intensieve testfase is een nieuw Rotterdams product geboren, de ROTT.Ontbijt. Een cadeautje van Rotterdammers voor alle Nederlanders.

Binnenkort worden de verkooppunten gecommuniceerd, door ROTT.Brouwers. Like de pagina van ROTT.Brouwers en mis niks. De oplage is namelijk gelimiteerd.

Terug naar het overzicht