Nieuws

De laatste ontwikkelingen voor bij de koffie.

Wat zegt jouw koffiekeuze over je kledingstijl

Het nieuwe instagramaccount @CoffeenClothes combineert foto's van - zoals de naam al zegt - koffie en kleren en meteen valt op dat er wel degelijk een link bestaat tussen je koffiekeuze en kledingstijl. Zo houdt de gemiddelde espressodrinker van strakke lijnen, terwijl een lattedrinker het allemaal een stuk kleurijker in ziet. Welk type ben jij?

wat koffie zegt over jouw kledingstijl

Latte - fleurig en kleurrijk

Is je favoriete koffie een karamel latte met een serieuze toef slagroom on top? Grote kans dat je een creatieveling bent die felle kleuren en prints wel weet te combineren. Je draagt gewoon alles door elkaar en je komt er nog mee weg ook.

Ice Coffee - drukke trendsetter

Je bent altijd helemaal mee met de laatste trends en je hebt het niet zo op tijdloze klassiekers. Het aanbod is simpelweg te groot, shoppen zou je liefst elke dag willen doen. Verder hebben ijskoffiedrinkers het vaak heel druk, dus zijn sneakers hun favoriete schoenen, kwestie van altijd mobiel te blijven.

Cappuccino - comfy klassieker

Als cappuccino je koffie bij voorkeur is, dan heb je in tegenstelling tot de ijskoffiedrinker juist een afkeur van trends. Je komt vooral buiten in klassiekers zoals een trenchcoat of Converse All Stars. Je investeert liever in één duur stuk dan dat je tien goedkope items koopt.

Zwarte koffie - de minimalist

Drink je het liefst simpele zwarte koffie? Dan is je stijl waarschijnlijk ook eerder simpel. Je draagt meestal neutrale kleuren zoals zwart en wit, eenvoud is key. Accessoires draag je amper en veel tijd aan je make-up en haar besteden doe je maar zelden.

Espresso - strakke en grafische lijnen

Je houdt eveneens van minimalisme, maar dan wel met een edge. Het mag allemaal iets strakker, iets meer weloverwogen dan het plunje van de zwarte koffiedrinker. Grafische lijnen zijn je ding, bloemen en kleuren zijn de vijand.

Terug naar het overzicht