Koffiebonen

Verse koffiebonen bestellen

Houd je van een stevige kop koffie? Ben je meer van een zachte smaak met fluwelen afdronk? Is het espresso waar je warm van wordt? Of toch liever filterkoffie? Met of zonder melk? Wat jouw koffiesmaak ook is, wij zijn er op gebrand jou te laten genieten! Ontdek ons assortiment verse koffiebonen hieronder.

VERSE KOFFIEBONEN

Versheid staat voorop, letterlijk. Op de voorkant van de verse koffiebonen verpakking lees je de branddatum af. Dat is uniek. De kwaliteit van onze 100% Arabica koffiebonen wordt internationaal aangeduid met de term Specialty Coffee. Kortom, crème de la crème binnen de Arabica koffiebonen variëteit.

Bestel je op werkdagen en zondag voor 13:00? Dan branden wij je koffie dezelfde dag nog vers voor je. Zo heb jij de volgende dag verse koffiebonen in huis onder vermelding van de branddatum.

VERSE KOFFIEBONEN KOPEN VANUIT DE KOFFIEBRANDERIJ

De koffiebonen zijn ambachtelijk gebrand in onze eigen koffiebranderij. Door de slow roast methode krijgen de 100% Arabica koffiebonen een natuurlijke smaak en worden aroma’s in de koffiebonen maximaal benut. Wij gebruiken geen toevoegingen of smaakversterkers. Alles is puur natuur en dat maakt onze verse koffiebonen een gezonde keuze.

GESCHIKT VOOR ALLE ZETMETHODES

De verse koffiebonen in ons assortiment zijn geschikt voor alle zetmethodes. Je kunt het dus o.a. gebruiken voor je volautomatische espressomachine, semi-automatische espressomachine of voor je filterkoffiemachine. Onze koffiebonen worden altijd als hele bonen geleverd. Want het malen van de koffiebonen zorgt voor een snelle aroma verlies, dat is zonde.

ZUIVERE VERSE KOFFIE

Wij vinden dat jij als consument het recht hebt om te weten wat je drinkt. Bij ons volstaat een slogan ''100% Arabica'' niet. Wij maken er een sport van om nog veel meer informatie over onze koffiebonen met je te delen. Daarom zijn al onze koffiebonen traceerbaar, dat betekent dat wij gedetailleerde informatie hebben over de herkomst en plantage van de ongebrande koffiebonen. We weten op welke hoogte onze koffiebonen groeien en hoeveel regenval er is geweest. Daarnaast beschikken we over sociaal-culturele informatie in het gebied, zoals de leefomstandigheden van de koffieboeren en de lokale bevolking. Wij vinden het belangrijk dat de koffieboeren eerlijk worden beloond. Meer over onze projecten & cooperaties lees je hier.

NIET VETTIG, VEILIG VOOR MACHINES

Vettige koffiebonen, waar de oliën de oppervlakte hebben bereikt zorgen voor een snellere vervuiling van de zetgroep, molen en leidingwerk. Onze verse koffiebonen zijn droog en veilig te gebruiken in jouw koffiemachine.

ONLINE KOFFIEBONEN KOPEN

Online verse koffiebonen bestellen is makkelijk, maak eerst hierboven je keuze voor je favoriete smaak. Je kunt kiezen voor 500 of 1000 grams verpakking. Verzending is gratis vanaf 35 euro en betalen kan o.a. met iDEAL, PayPal of Credit card.