JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in jouw browser. Zet Javascript aan in je browser voor de beste ervaring op onze site.
Op werkdagen voor 13:00 besteld, volgende dag in huis.
13:00
0
In onze branderij gebeurt het. Hier ruiken we. Hier proeven we. Hier ontwikkelen wij onze brandprofielen om de karakteristieke hinten te accentueren van verschillende Single Origin koffiebonen. Smaak is persoonlijk, de maximale smaak uit de koffieboon halen is niet alleen vakmanschap maar ook wetenschap.
Iedere werkdag om 13:00 ontvlammen wij onze Giesen koffiebranders. De Giesen is een ambachtelijke koffiebrander van eigen bodem. Wij geloven in de ambachtelijke manier van koffiebranden, maar gebruiken tegelijkertijd de meest moderne technieken. Op die manier geven wij onze koffiebonen niet alleen de ambachtelijke smaak, maar ook een hoge mate van meetbare consistentie. We monitoren en loggen alle brandingen softwarematig.
''Turning point. Rate of rise. First crack. Roast development time. Maillard reactie. Karamelisatie. S-Curve. Welkom in onze wereld. Hier spreken wij een andere taal; de taal van koffiebranders.''